Äldreboende

På Mared EntryTech förstår vi vikten av tillgänglighet och säkerhet för både boende och personal. Vårt sortiment av dörrautomatik och brandklassade dörrar är skräddarsytt för att möta de specifika behoven inom äldreomsorgen.

Våra slagdörrsautomatiker är utformade för att underlätta passage och minimera ansträngning för äldre användare. Smidigt och tyst fungerande, våra automationslösningar främjar oberoende och skapar en tryggare miljö. Med fokus på användarvänlighet är våra produkter utformade för att vara intuitiva och lätta att använda.

 

För utrymmen där skjutdörrar är mer lämpliga, erbjuder vi också skjutdörrsautomatik av högsta kvalitet. Dessa system är utrustade med avancerad teknik för smidig och tyst drift, vilket skapar en bekymmersfri upplevelse för både boende och vårdpersonal.

 

Säkerhet är av yttersta vikt, särskilt när det gäller äldreboenden. Våra brandklassade dörrar är certifierade för att uppfylla de strängaste säkerhetsstandarderna och ger extra skydd i händelse av en nödsituation. Dessa dörrar är konstruerade för att förhindra spridning av brand och rök, vilket skapar en tryggare boendemiljö.

 

Vårt engagemang för kvalitet och innovation har gjort oss till en pålitlig partner för äldreboenden och andra vårdinrättningar som strävar efter att förbättra livskvaliteten för sina boende.

 

Kontakta oss idag för att utforska hur Mared EntryTech kan skräddarsy en dörrautomatiklösning som möter era unika behov och höga krav på säkerhet. Med oss får ni inte bara pålitliga produkter utan också en partner som förstår vikten av att skapa en trygg och tillgänglig boendemiljö för äldre.

Kontaktformulär

Kontakta oss för att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa er.

*” anger obligatoriska fält

Namn*