Bild från Skaraborgs sjukhus

Sjukhus

På Mared EntryTech är vi engagerade i att skapa en trygg och effektiv vårdmiljö genom att erbjuda pålitliga dörrautomatiklösningar för sjukhus och vårdinrättningar.  

Vi förstår att sjukhusmiljön kräver högsta nivå av säkerhet, tillgänglighet och effektivitet. Därför erbjuder vi ett omfattande utbud av specialanpassad dörrautomatik, inklusive hermetiska dörrar, och strålskyddsklassade dörrar, som är utformade för att möta era specifika behov.

 

På Mared EntryTech är vi specialister på att tillhandahålla högkvalitativa dörrautomatikprodukter för sjukhus. Våra hermetiska dörrar är utformade för att erbjuda en damm- och lufttät miljö, vilket är avgörande för områden med höga hygienkrav, såsom operationssalar och renrum. Dessa dörrar bidrar till att minska risken för korskontaminering och skapar en säker och steril miljö för både personal och patienter.

 

Vi erbjuder även blydörrar som är speciellt utformade för att erbjuda strålskydd inom röntgen- och strålterapilokaler. Våra blydörrar är tillverkade av högkvalitativt blymaterial och uppfyller de strikta säkerhetsstandarderna för att skydda både personal och patienter från skadliga strålar.

 

Säkerhet och tillförlitlighet är av yttersta vikt inom sjukhusmiljön, och våra dörrautomatikprodukter uppfyller de högsta standarderna. Vi kombinerar avancerad teknik med robust konstruktion för att erbjuda lösningar som är både hållbara och säkra att använda. Dessutom kan vårt team av erfarna tekniker och säljare hjälpa er med installation, underhåll och support för att säkerställa att era dörrautomatiksystem fungerar optimalt.

 

På Mared EntryTech är vi engagerade i att skapa en trygg och effektiv vårdmiljö genom att erbjuda pålitliga dörrautomatiklösningar för sjukhus och vårdinrättningar.

 

Kontakta oss idag för att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa er!

Bild på hermetisk dörr i sjukhuskorridor.

Skaraborgs sjukhus

Till nybyggnationen på Skaraborgs sjukhus i Skövde levererar EntryTech hel- och semihermetiska skjutdörrar, slagdörrsautomatiker, skjutdörrsautomatik och brandskjutdörrar.

 

Läs gärna om vårt projekt här!

Kontaktformulär

Kontakta oss för att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa er.

*” anger obligatoriska fält

Namn*