Bostadsrättsföreningar

Med dörrautomatik underlättar man för alla boende i huset – i synnerhet för äldre och personer med funktionshinder. Dessutom behålls inomhustemperaturen tack vare att dörrarna aldrig står öppna i onödan.

Dörrautomatik kan installeras på alla typer av dörrar, såväl entrédörrar som hissdörrar och dörrar till sop- eller cykelrum. Vi hjälper mer än gärna er bostadsrättsförening att ta fram en lösning som passar just ert behov.

 

Vad vi erbjuder

Våra automatiker är tysta och driftsäkra med låga underhållskostnader. Automatisk öppning av dörren kan ske på precis det sätt ni vill, om det så är med befintligt taggsystem, med armbågskontakter eller genom att ge dörren ett litet tryck/drag. Kåpan kan lackas i valfri färg för att smälta in i dörrmiljön på ett snyggt och stilrent sätt.

 

Fördelar med dörrautomatik

Fördelarna med att installera dörrautomatik är många. Dörren hålls stängd när den ska vara det vilket minskar risken för oönskade besök. Genom att dörren öppnas och stängs kontrollerat minskas också risken för skador på dörr eller vägg som uppkommer genom att dörren står och slår. Ytterligare en fördel är en jämnare inomhustemperatur i och med att dörren inte blir ståendes öppen.

 

Genom automatisk dörröppning underlättas också för boende med cykel, rullstol eller barnvagn.

 

Våra tekniker tar hand om allt från eldragning till låsbyte och inkoppling till befintliga passer- och säkerhetssystem. Hör av er till oss så lämnar vi snabbt en kostnadsfri offert.

Kontaktformulär

Kontakta oss för att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa er.

*” anger obligatoriska fält

Namn*