Butiker

Vårt sortiment av dörrautomatik inkluderar automatiska skjut- och slagdörrar, utformade med fokus på användarvänlighet, säkerhet och energieffektivitet.

Mared EntryTech är stolta över att erbjuda innovativa och pålitliga lösningar inom dörrautomatik, speciellt utformade för butiker och shoppingcentra. Med vår expertis och erfarenhet är vi dedikerade att förse våra kunder med högkvalitativa produkter som uppfyller de specifika behoven och kraven inom detaljhandeln.

 

När det gäller butiker och shoppingcentra är det av yttersta vikt att skapa en bekväm och säker miljö för både kunder och personal. Med våra dörrautomatikprodukter kan du inte bara öka tillgängligheten för personer med funktionsnedsättning, utan också förbättra flödet av människor och underlätta en smidig och effektiv shoppingupplevelse.

 

Vårt sortiment av dörrautomatik inkluderar automatiska skjut- och slagdörrar, som alla är utformade med fokus på användarvänlighet, säkerhet och energieffektivitet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar perfekt till din butik eller shoppingcenter, oavsett dess storlek eller design.

 

Våra produkter är utrustade med avancerad sensor- och kontrollteknik för att säkerställa pålitlig och säker drift. Dörrarna kan även bidra till att optimera klimatkontroll och minska energiförbrukningen i din verksamhet.

 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur våra produkter för dörrautomatik kan förbättra din butik eller shoppingcenters tillgänglighet, säkerhet och användarupplevelse. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en välkomnande och modern miljö för dina kunder och personal.

 

Granngården i Jönköping

Referenser

Läs om våra lösningar för dörrautomatik som är installerade i flera butiker på Solåsen i Jönköping samt om vårt projekt på Hedin Bil i Göteborg.

Kontaktformulär

Kontakta oss idag för mer information om våra produkter för dörrautomatik.

*” anger obligatoriska fält

Namn*