Optimerad tillgänglighet och design

Arkitekter

Som dedikerade leverantörer av högkvalitativa dörrautomatiker erbjuder vi skräddarsydda lösningar för bostäder, företag, sjukhus och butiker.

Skapa smidig tillgänglighet och estetik i varje byggnadsprojekt

Vi förstår vikten av att integrera säkerhet, tillgänglighet och stil i varje projekt, och vår expertis ligger i att ge arkitekter verktygen för att förverkliga dessa mål.

 

Våra dörrautomatiker – en bro mellan funktionalitet och design

 

Tillgänglighet: Mared EntryTechs dörrautomatiker är designade för att möta de högsta kraven på tillgänglighet. Genom att installera våra automatiserade dörrsystem öppnar ni upp möjligheter för människor med olika behov att smidigt navigera i och runt era byggnader. Detta inte bara efterlever de senaste tillgänglighetsstandarderna utan visar även ert engagemang för inkludering.

 

Säkerhet: Vår teknologi prioriterar säkerheten utan att kompromissa med designen. Våra dörrautomatiker är utrustade med avancerade sensorer och säkerhetsfunktioner för att säkerställa att passager sker smidigt och tryggt. Detta är särskilt relevant i offentliga och kommersiella utrymmen där trafikflödet är varierande och intensivt samt i sjukhusmiljöer.

 

Design och estetik: Vi förstår att varje projekt har unika estetiska krav. Därför erbjuder vi ett brett sortiment som smälter in sömlöst med arkitekturen. Våra enheter kombinerar teknisk innovation med stil, och vi är stolta över att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan också en förlängning av er designvision.

 

Hur Mared EntryTech stödjer era arkitektoniska visioner:

 

Vårt team står till ert förfogande för att erbjuda konsultation under planeringsfasen. Vi förstår vikten av att integrera dörrautomatiker tidigt i processen för att optimera funktionalitet och design.

Anpassade lösningar: Varje projekt är unikt, och vi är här för att skapa skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov och estetiska krav. Oavsett era krav så har vi rätt lösning för er.

Teknisk support: Mared EntryTech kan tillhandahålla teknisk information till arkitekten såsom ritningar och annan dokumentation. Vi erbjuder även kontinuerlig teknisk support för att säkerställa att våra dörrautomatiker fortsätter att prestera på högsta nivå över tiden. Vi strävar efter långsiktiga partnerskap och finns alltid till hands för att stödja era projekt.

 

Låt Mared EntryTech vara er följeslagare på vägen mot att skapa arkitektoniska verk där tillgänglighet och design smälter samman i perfekt harmoni.

 

Kontakta oss idag för att inleda samarbetet och ta ert nästa projekt till nya höjder!

 

Kontaktformulär

Kontakta oss för att diskutera era behov och hur vi kan hjälpa er.

*” anger obligatoriska fält

Namn*