Offentliga lokaler

Optimera tillgänglighet och effektivitet i era lokaler med Mared EntryTechs dörrautomatik

I den snabbt föränderliga världen av offentliga lokaler krävs smarta och pålitliga lösningar för att möta olika behov. Mared EntryTech står som er partner för att förbättra tillgänglighet och effektivitet genom vårt mångsidiga sortiment av dörrautomatik, särskilt anpassat för användning i olika offentliga miljöer.

Slagdörrar för smidig tillgänglighet:

 

Mared EntryTechs slagdörrar är utformade för att erbjuda sömlös tillgänglighet i offentliga lokaler. Genom att integrera avancerade sensorer och intuitiv teknik möjliggör våra dörrautomatiker smidig och säker passage för alla, oavsett individuella behov. Våra slagdörrar smälter in i alla arkitektoniska sammanhang, vilket gör dem till det idealiska valet för en enhetlig och välkomnande atmosfär.

Skjutdörrar för platsbesparing och effektivitet:

 

Våra skjutdörrar är skapade för att optimera utrymmeseffektiviteten i offentliga lokaler. Med smidig och tyst drift möjliggör Mared EntryTechs skjutdörrautomatik enkel och bekväm passage genom att minimera trösklar och maximera användarvänligheten. Dessa dörrar är en utmärkt lösning för områden med begränsat utrymme och krav på högt trafikflöde, vilket bidrar till en effektiv och problemfri upplevelse för besökare och personal.

Anpassning och innovation:

 

Vi förstår att varje offentlig plats har sina unika behov och krav. Därför erbjuder Mared EntryTech skräddarsydda lösningar för att passa olika miljöer. Vår innovativa dörrautomatik kombinerar säkerhet, tillgänglighet och stil, och vi strävar efter att vara er pålitliga partner för att förbättra användarupplevelsen och underlätta dagliga aktiviteter.

Kontakta oss för att upptäcka hur vårt utbud av slagdörrar och skjutdörrar kan anpassas för att passa perfekt i era offentliga lokaler och göra dem mer tillgängliga för alla.

Referenser

Läs om våra lösningar för dörrautomatik som är installerade på Hedin Bil i Göteborg.

Kontaktformulär

Kontakta oss idag för mer information om våra produkter för dörrautomatik.

*” anger obligatoriska fält

Namn*