Om oss

Vi är specialiserade på automatiska dörröppnare till slag- och skjutdörrar, automatiska vägbommar, pollare och grind- och portöppnare.

Leverans, installation och utbildning

 

Det vi allra mest brinner för är mötet med er, våra kunder. Att hitta den bästa lösningen för dig som arkitekt, i ett byggprojekt, i behov av bostadsanpassning eller för dig som är återförsäljare eller installatör som arbetar eller lever med produkterna till vardags.

 

Vi på EntryTech har specialiserat oss på automatiska dörröppnare till slag- och skjutdörrar, automatiska vägbommar, pollare och grind- och portöppnare. Vi har även knutit värdefulla leverantörer och samarbetspartners till oss det senaste decenniet. Samtliga av våra produkter tillverkas i Europa, främst Italien.
Vi är stolta över att representera produkter som är robusta och funktionella. Genom smarta lösningar och lång erfarenhet klarar vi att utföra installationer även på de mest avancerade projekten.

Kan inte vi, så har vi samarbetspartners över hela Sverige som hjälper oss förverkliga era projekt.

Dörrautomatik på Tändsticksmuseet, Jönköping

Sedan starten har vi knutit värdefulla leverantörer och samarbetspartners till oss som alla är kända för sin expertis inom dörrautomatik och sitt rykte för att tillhandahålla högkvalitativa produkter som är både pålitliga och effektiva.

 

Det vi brinner för allra mest är mötet med er kunder. Att hitta den bästa lösningen för dig som arkitekt, i byggprojekt, i behov av bostadsanpassning eller för dig som återförsäljare/installatör och vardagligen arbetar med produkterna.

 

Våra leverantörer förstår att varje kund är unik, och de erbjuder skräddarsydda lösningar som passar perfekt för olika projekt och krav.

 

Service och support

 

Mared EntryTech AB är inte bara leverantörer av produkter, vi är också källan till expertis och support. Våra leverantörer stödjer oss med omfattande kunskap och utbildning, så att vi kan erbjuda våra kunder den bästa service och rådgivningen.

 

Vi är övertygade om att våra partners är kärnan i vår framgång och är nyckeln till att vi kan leverera de bästa dörrautomatiklösningarna till våra kunder. Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment och ta reda på hur vi tillsammans kan skapa säkra, smidiga och effektiva dörrautomatiklösningar för ditt projekt.

Mared EntryTech AB är en del av Mared Group

 

Mared Group är en familjeägd koncern med bas i Huskvarna men har även en enhet i Tidaholm. Resan startade på 60-talet och idag är vi fem bolag med verksamhet inom träbearbetning, återvinning/bioenergi, automation, komponentförsäljning till industrin samt lösningar inom dörrautomatik.
Vi har en omsättning på ca 180 MSEK och ett 50-tal anställda.

 

Vi lever efter våra värderingar som är: Jämlikt, Hållbart, Engagerat, Ärligt och Professionellt.

 

I koncernen ingår även följande bolag:

 

Mared Automation AB – tidigare Elf Automation – erbjuder kundunika automationslösningar till industrin.

 

Mared Components AB – tidigare Mekankomponenter/MEKOM – erbjuder komponenter till tillverkningsindustrin, såsom fästelement, maskinskydd, maskinbelysning, termostater och ventiler. Allt från främst europeiska tillverkare.

 

Mared IndustryTech AB – tidigare Mared Industrial Engineering – erbjuder utrustning, automationslösningar och anläggningar inom träbearbetning och förpackning.

 

Mared SustainTech AB – tidigare Ingenjörsfirman J Mared – erbjuder kundanpassade lösningar inom återvinning/avfall och energi/biomassa.

 

Mared BizServices AB – tidigare Mared Group Services – arbetar med ekonomi, HR, marknad, lager och logistik för de affärsdrivande bolagen i koncernen.

Kontaktformulär

Vill du veta mer om oss och vad vi kan göra för dig och ditt projekt?

 

Hör av dig!

*” anger obligatoriska fält

Namn*